Slávnostné ukončenie školského roka 2023/2024

Katarína Rudincová Novinky

 

Dňa 28. 06. 2024  aj na našej škole zaznel poslednýkrát v tomto školskom roku zvonček, ktorý symbolicky urobil bodku za naším tohtoročným snažením. Ukončil sa školský rok 2023/2024. Na necelé dva mesiace sa zatvoria školské brány a žiaci i učitelia majú pred sebou zaslúžený oddych.

Koniec tohto školského roka sa konal podľa harmonogramu v telocvični. Na úvod zaznela hymna. Zástupca školy pre teoretické vyučovanie PaedDr. Marko Vojsovič, privítal zástupkyňu pre praktické vyučovanie Mgr. Zdenku Ballayovú, Mgr. Pavla Koptáka, zástupcu pre ekonomický úsek a požiadal o slávnostný príhovor zástupkyňu zamestnávateľskej spoločnosti Schaeffler Kysuce.

Potom poďakoval žiakom za dosiahnuté úspechy a študijné výsledky počas školského roka, všetkým pedagogickým i nepedagogickým pracovníkom, tiež priateľom školy za vzájomnú spoluprácu, snahu, oddanosť a nasadenie a zaželal všetkým príjemný oddych a načerpanie nových síl do ďalšieho školského roka. Ako každý rok i tento boli najlepší žiaci odmenení peknými cenami. Po zaznení študentskej hymny Gaudeamus…. sa žiaci presunuli do tried, kde z rúk triednych učiteľov prevzali tak dlho očakávané vysvedčenie.